INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 7/10 stiklinės pieno
- 0.5 stiklinės pieno (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš sviesto, miltų ir pieno paruošiamas padažas. Į jį suberiamas sūris, įpilama druskos ir pipirų. Masė atvėsinama ir atsargiai sumaišoma su atskirai išsuktais tryniais bei išplaktais baltymais. Paruošta tešla sukrečiama į sviestu išteptą formą. Pyragas kepamas vidutinio karštumo orkaitėje arba garo vonioje 25 min. Masei visiškai sukepus, ugnis išjungiama, o pyragas orkaitėje palaikomas dar 10 min.
REKLAMA