• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną ištirbdinti, cukrų ištrinti su kiaušiniais ir į gauta masę įdėt margariną, grietinę išmaišyta su kepimo milteliais. Viską sumaišyt ir palaipsniui berti miltus. Kai tešla bus paruošta ja reikia įdėt į šaldytuvą maždaug 15 min. Prieš pradedant kept tešlą reikia padalint į dvi nelygias dalis. Didesnę tešlos dalį dedam į aliejum patepta skardą tolygiai paskirstant. Ant viršaus dedam mėgstama įdarą (varškę, obuolius, vaisius, uogienę ir t.t.). Įdarą uždedam likusią tešla (dedant tešlą gabaliukais iškeptas pyragas gražiau atrodo). Kepti 45-55min.,180C karštumo orkaitėje.

    Skanaus

Autorius: Jelena

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 250 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną ištirbdinti, cukrų ištrinti su kiaušiniais ir į gauta masę įdėt margariną, grietinę išmaišyta su kepimo milteliais. Viską sumaišyt ir palaipsniui berti miltus. Kai tešla bus paruošta ja reikia įdėt į šaldytuvą maždaug 15 min. Prieš pradedant kept tešlą reikia padalint į dvi nelygias dalis. Didesnę tešlos dalį dedam į aliejum patepta skardą tolygiai paskirstant. Ant viršaus dedam mėgstama įdarą (varškę, obuolius, vaisius, uogienę ir t.t.). Įdarą uždedam likusią tešla (dedant tešlą gabaliukais iškeptas pyragas gražiau atrodo). Kepti 45-55min.,180C karštumo orkaitėje.

    Skanaus

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų