REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdėstykite pomidorų skilteles ant tešlos, ne arčiau kaip 3 cm vieną nuo kitos.
- Ant pomidorų dedame fetos sūrį bei žalumynus.
- Iškočiokite antrąjį tešlos sluoksnį, juo atsargiai užklojame pomidorus su sūriu.
- Stiklinės pagalba išspaudžiame apvalius pyragėlius. Stiklinės skersmuo turi atitikti pomidorų dydį. Taip spaudžiame ant kiekvieno pyragėlio, gausime gražius ir apskritimus.
- Su pirštais paspaudžiame kiekvieno pyragėlio kraštus, kad jie neturėtų tarpų, pro kuriuos gali ištekėti įdaras.
- Kepinti reikia karštame aliejuje iš abiejų pusių.
- Skanaus :)
REKLAMA