Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinė supjaustoma 3-4 cm kubeliais.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
Į dubenį sudedame mėsą, svogūnus, suberiame prieskonius ir paminkome rankomis (apie 2 minutes).
Po to viską užpilame granatų ir citrinų sultimis.
Mėsą uždengiame ir laikome šaldytuve per naktį.
Kepame, suvėrę ant iešmų, šašlykinėje.
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinė supjaustoma 3-4 cm kubeliais.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
Į dubenį sudedame mėsą, svogūnus, suberiame prieskonius ir paminkome rankomis (apie 2 minutes).
Po to viską užpilame granatų ir citrinų sultimis.
Mėsą uždengiame ir laikome šaldytuve per naktį.
Kepame, suvėrę ant iešmų, šašlykinėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą