Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 90 gramų sviesto
  • 2.5 litro sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu ir paliekame pamerktus keletą min. Taip odelė pasišalins labai lengvai. Morkas nuskutame ir susmulkiname šiaudeliais. Svogūnus susmulkiname kubeliais. Pusėje dalies turimo sviesto pakepiname ant silpnos ugnies svogūną su morkomis. Daržovėms suminkštėjus, ant jų dedame blenderiu sumaltų pomidorų tyrę. Dar porą min. patroškiname ir dedame į šalį. Likusiame svieste pakepiname griežinėliais supjaustytus, prieš tai kruopščiai nuplautus pievagrybius. Tuo tarpu verdame sultinį. Jam užvirus, į puodą sudedame patroškintas daržoves bei pakepintus grybus. Paverdame kokias 1o min ir skaniname maltais juodaisiais pipirais, druska. Galime dėti porą šaukštų pomidorų padažo, lauro lapelių, maltų čili pipirų. Apibarstome smulkintais džiovintais krapais.
    Patiekiame su grietine bei su lupenomis virtomis bulvėmis.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 90 gramų sviesto
  • 2.5 litro sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus nuplikiname verdančiu vandeniu ir paliekame pamerktus keletą min. Taip odelė pasišalins labai lengvai. Morkas nuskutame ir susmulkiname šiaudeliais. Svogūnus susmulkiname kubeliais. Pusėje dalies turimo sviesto pakepiname ant silpnos ugnies svogūną su morkomis. Daržovėms suminkštėjus, ant jų dedame blenderiu sumaltų pomidorų tyrę. Dar porą min. patroškiname ir dedame į šalį. Likusiame svieste pakepiname griežinėliais supjaustytus, prieš tai kruopščiai nuplautus pievagrybius. Tuo tarpu verdame sultinį. Jam užvirus, į puodą sudedame patroškintas daržoves bei pakepintus grybus. Paverdame kokias 1o min ir skaniname maltais juodaisiais pipirais, druska. Galime dėti porą šaukštų pomidorų padažo, lauro lapelių, maltų čili pipirų. Apibarstome smulkintais džiovintais krapais.
    Patiekiame su grietine bei su lupenomis virtomis bulvėmis.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų