Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai salotų lapelių
  • 3 vienetai sūrio lazdelių
  • 3 saujos džiovintų grybų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai kietojo sūrio (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 1 saujelė krapų
  • Kepimui:
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • Tešlai:
  • 300 gramų miltai
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 gramas sausų mielių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai salotų lapelių
  • 3 vienetai sūrio lazdelių
  • 3 saujos džiovintų grybų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai kietojo sūrio (tarkuotas)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 1 saujelė krapų
  • Kepimui:
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • Tešlai:
  • 300 gramų miltai
  • 100 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 gramas sausų mielių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, pieno, mielių, cukraus ir aliejaus užminkau tešlą (miltų dėti tiek ,kad tešla neliptų prie rankų).
  2. Kočioju lakštus, dedu į skardą, tepu majonezu ir pomidorų padažu.
  3. Grybus ir svogūnus susmulkinu, apkepu trumpai keptuvėje, aliejuje.
  4. Kepintus grybus ir svogūnus dedu ant picos lakšto, barstau sūrio ir dėlioju plėšytas sūrio lazdeles.
  5. Kepu 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.
  6. Puošiu žalumynais ir picai skirtu padažu.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų