Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvi, purūs ir švelnaus skonio sklindžiai su obuoliais - tai puikūs pusryčiai.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės pieno
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakdant po truputį supilti pieną.
  2. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
  3. Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
  4. Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepkite apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutes. Patiekti su uogiene. Skanaus.

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų