INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 120 gramų cukraus
- 100 gramų morkų (smulkiai sutarkuotos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (esencija)
- 1 vienetas kiaušinių
- 180 gramų kvietinių miltų
- 70 mililitrų pieno
- 160 mililitrų aliejaus
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname orkaitę iki 180° C laipsnių. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, cinamoną, cukrų ir priedus, jei dedame. Išplakame kiaušinį, įpilame vanilės esenciją, aliejų, išmaišome ir supilame į sausų ingredientų masę. Tuomet sudedame tarkuotas morkas ir viską atsargiai išmaišę (nepermaišome per daug) sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą formą bei kepame apie 30 minučių arba kol prie degtuko nebelimpa tešla.
Autorius: Agnė
REKLAMA