Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 180 mililitrų cukraus (1 stiklinė)
- 2 vienetai persikų
- 4 lašai vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų varškės
- 200 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 180 mililitrų cukraus (1 stiklinė)
- 2 vienetai persikų
- 4 lašai vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų varškės
- 200 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą