Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (marinatui)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 500 gramų kiaulienos
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 1/4 stiklinės raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visas marinato sudėtines dalis ir marinuokite mėsą apie 3 valandas. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ar skiltelėmis ir susmeikite juos ant iešmo po kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (marinatui)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 500 gramų kiaulienos
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus (marinatui)
- 1/4 stiklinės raudonojo vyno (sausas, marinatui)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite visas marinato sudėtines dalis ir marinuokite mėsą apie 3 valandas. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ar skiltelėmis ir susmeikite juos ant iešmo po kiekvieno mėsos gabalėlio. Kepkite ant grotelių nuolat pašlakstydami marinatu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą