• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja datulių (džiovintos)
  • 1 vienetas persikų (konservuoti)
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 700 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
  • 200 gramų sūris (mėlynas, pelėsinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti kepsniais, išmušti, ištrinti prieskoniais .

    Kiekvieną mėsos gabaliuką įdaryti mėlynojo pelėsinio sūrio ir datulės gabalėliu, keliais supjaustyto persiko gabaliukais.

    Perlenkti pusiau, apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus.

    Skanaus

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja datulių (džiovintos)
  • 1 vienetas persikų (konservuoti)
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 700 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
  • 200 gramų sūris (mėlynas, pelėsinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti kepsniais, išmušti, ištrinti prieskoniais .

    Kiekvieną mėsos gabaliuką įdaryti mėlynojo pelėsinio sūrio ir datulės gabalėliu, keliais supjaustyto persiko gabaliukais.

    Perlenkti pusiau, apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus.

    Skanaus

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų