Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos (malta)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 30 gramų aliejaus
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui reikės:
pora marinuotų agurkų
2 svogūnai
1 morka
pievagrybiai
prieskoniai (aromatinė druska, pipirai, bazilikas)
Faršą išmaišome su pakepintais svogūnais, įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, ant jo dedamas įdaras.
Įdarui susmulkiname morką, pievagrybius ir svogūną, pakepiname,. Marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su pakepinta mase, įberiama prieskonių, druskos. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu galima patiekti grikių košės, šviežių ar raugintų agurkų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos (malta)
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 30 gramų aliejaus
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui reikės:
pora marinuotų agurkų
2 svogūnai
1 morka
pievagrybiai
prieskoniai (aromatinė druska, pipirai, bazilikas)
Faršą išmaišome su pakepintais svogūnais, įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, ant jo dedamas įdaras.
Įdarui susmulkiname morką, pievagrybius ir svogūną, pakepiname,. Marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su pakepinta mase, įberiama prieskonių, druskos. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu galima patiekti grikių košės, šviežių ar raugintų agurkų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą