Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti ir kepinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kriaušių (raudonos)
- 2 stiklinės salotų (Romaine)
- 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių (Dižono)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1.5 arbatinio šaukštelio obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, pelėsinį sūrį bei graikiniu riešutus.
Į sandariai užsidarantį indą supilkite aliejų, obuolių actą, sudėkite garstyčias, žiupsnelį druskos bei pipirų, susmulkintą česnaką ir uždarius gerai suplakite.
Gautą padažą užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti ir kepinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kriaušių (raudonos)
- 2 stiklinės salotų (Romaine)
- 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių (Dižono)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1.5 arbatinio šaukštelio obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, pelėsinį sūrį bei graikiniu riešutus.
Į sandariai užsidarantį indą supilkite aliejų, obuolių actą, sudėkite garstyčias, žiupsnelį druskos bei pipirų, susmulkintą česnaką ir uždarius gerai suplakite.
Gautą padažą užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą