Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti ir kepinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto kriaušių (raudonos)
  • 2 stiklinės salotų (Romaine)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių (Dižono)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio obuolių acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, pelėsinį sūrį bei graikiniu riešutus.
    Į sandariai užsidarantį indą supilkite aliejų, obuolių actą, sudėkite garstyčias, žiupsnelį druskos bei pipirų, susmulkintą česnaką ir uždarius gerai suplakite.
    Gautą padažą užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti ir kepinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto kriaušių (raudonos)
  • 2 stiklinės salotų (Romaine)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių (Dižono)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio obuolių acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, pelėsinį sūrį bei graikiniu riešutus.
    Į sandariai užsidarantį indą supilkite aliejų, obuolių actą, sudėkite garstyčias, žiupsnelį druskos bei pipirų, susmulkintą česnaką ir uždarius gerai suplakite.
    Gautą padažą užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų