Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.23 18:45 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti ir kepinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kriaušių (raudonos)
- 2 stiklinės salotų (Romaine)
- 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių (Dižono)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1.5 arbatinio šaukštelio obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, pelėsinį sūrį bei graikiniu riešutus.
Į sandariai užsidarantį indą supilkite aliejų, obuolių actą, sudėkite garstyčias, žiupsnelį druskos bei pipirų, susmulkintą česnaką ir uždarius gerai suplakite.
Gautą padažą užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai graikinių riešutų (kapoti ir kepinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kriaušių (raudonos)
- 2 stiklinės salotų (Romaine)
- 1/4 arbatinio šaukštelio garstyčių (Dižono)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 1.5 arbatinio šaukštelio obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytas kriaušes, pelėsinį sūrį bei graikiniu riešutus.
Į sandariai užsidarantį indą supilkite aliejų, obuolių actą, sudėkite garstyčias, žiupsnelį druskos bei pipirų, susmulkintą česnaką ir uždarius gerai suplakite.
Gautą padažą užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą