• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 250 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek žalumynų
  • 50 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min.
    Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų.
    Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.

Autorius: Aida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 250 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek žalumynų
  • 50 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 500 g jau paruoštų koldūnų išvirti pasūdytame vandenyje.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir patroškinti svieste iki gintarinės spalvos. Tada sudėti supjaustytus grybus ir pakepinti 4 min.
    Išvirtus koldūnus sumaišyti su grybų troškiniu ir grietine, suberti prieskonius ir sudėti porcijomis į molinius puodelius. Ant viršaus užberti sūrio ir žalumynų.
    Troškinti 180 laipsnių orkaitėje 15 min.

Autorius: Aida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų