INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių
- 2 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (SANTA MARIA)
- 350 gramų pomidorų pastos (konservuoti su sultimis)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- 300 mililitrų alaus
- šiek tiek žalumynų (švieži: krapai, petražolės)
- 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos (malta)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ingredientai nurodyti 4 asmenims.
Supjaustykite kiaulieną kubeliais, česnaką ir svogūną – griežinėliais. Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir pakepkite mėsą. Tada įdėkite svogūnus ir česnaką. Sumažinę ugnį, kepkite 5-7 min. Pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais ir saldžiąja paprika.
Vėliau sudėkite pomidorus ir įpilkite alų. Troškinkite maždaug 30 min. Patiekite su šviežiomis žolelėmis ir keptomis arba virtomis bulvėmis.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA