Marinatas: citrinos sultys sumaišytos su aliejumi, sojos padažu, imbieru, pipirais, druska ir kmynais. Vištienos filė ir smulkintą svogūną sudėjau į gilų dubenį ir užpyliau marinatu. Išmaišiau ir šaldytuve laikiau apie 1 parą. Kepiau grilyje apie 25 minutes.
Skanaus
Autorius: Kristina M.
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis kmynų
1 vienetas svogūnų
700 gramų vištos filė
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatas: citrinos sultys sumaišytos su aliejumi, sojos padažu, imbieru, pipirais, druska ir kmynais. Vištienos filė ir smulkintą svogūną sudėjau į gilų dubenį ir užpyliau marinatu. Išmaišiau ir šaldytuve laikiau apie 1 parą. Kepiau grilyje apie 25 minutes.