• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 4 lašai vanilės (esencija)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų sviesto
  • 1 sauja mėtų (švieži lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 250 gramų pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir vanilę. Įmaišykite pasukas, kiaušinius ir miltų bei kepimo miltelių masę.
    Šokoladą sutarkuokite ir kartu su smulkintomis mėtomis įmaišykite į tešlą.
    Sudėkite tešlą į kepimo formeles ir šaukite į 180 laipsnių orkaitę.
    Keksiukai kepa apie 30 minučių.

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 4 lašai vanilės (esencija)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų sviesto
  • 1 sauja mėtų (švieži lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 250 gramų pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir vanilę. Įmaišykite pasukas, kiaušinius ir miltų bei kepimo miltelių masę.
    Šokoladą sutarkuokite ir kartu su smulkintomis mėtomis įmaišykite į tešlą.
    Sudėkite tešlą į kepimo formeles ir šaukite į 180 laipsnių orkaitę.
    Keksiukai kepa apie 30 minučių.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų