Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 15 gramų kakavos (milteliai)
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 60 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek pabarstukų
  • 1 valgomasis šaukštas amareto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukau su cukrumi iki purio masės.
    Į sviesto ir cukraus masę įmušiau kiaušinius ir išmaišiau.
    Tuomet įsijojau su kepimo milteliais sumaišytus miltus, išmaišiau, supyliau pieną bei amaretą ir vėl gerai išmaišiau.
    Trečdalį tešlos perdėjau į kitą dubenį ir sumaišiau su kakava bei kava.
    Ištepiau sviestu kepimo formą ir po truputį supyliau į ją baltą bei rudą tešlą, kad kad abi tešlos dalys nesusimaišytų į vientisą masę.
    Kepiau 175 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių.
    Iškeptą keksą apibarsčiau pabarstukais.
    Skanumėlis!

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 15 gramų kakavos (milteliai)
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kavos (tirpi)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 60 mililitrų pieno
  • 150 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek pabarstukų
  • 1 valgomasis šaukštas amareto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukau su cukrumi iki purio masės.
    Į sviesto ir cukraus masę įmušiau kiaušinius ir išmaišiau.
    Tuomet įsijojau su kepimo milteliais sumaišytus miltus, išmaišiau, supyliau pieną bei amaretą ir vėl gerai išmaišiau.
    Trečdalį tešlos perdėjau į kitą dubenį ir sumaišiau su kakava bei kava.
    Ištepiau sviestu kepimo formą ir po truputį supyliau į ją baltą bei rudą tešlą, kad kad abi tešlos dalys nesusimaišytų į vientisą masę.
    Kepiau 175 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių.
    Iškeptą keksą apibarsčiau pabarstukais.
    Skanumėlis!

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų