į pašildytą taurę supilkite karštą kavą, palikdami vietos likeriui „Vana Tallinn“ ir plaktai grietinėlei. Į kavą įpilkite likerį ir gerai išmaišykite, o ant paviršiaus šaukšteliu uždėkite plaktą grietinėlę. Paviršių galima papuošti šokolado drožlėmis, cinamonu arba tirpia kava.
Sudėtyje naudojant stiprųjį likerį, nepamirškite vienos taisyklės – likerio pilama tik šiek tiek skoniui paryškinti ir įdomesniam aromatui sukurti. Beje, nedaug kas yra išbandęs šlakelį „Vana Tallinn“ įpilti į arbatą.
Autorius: Consensus
INGREDIENTAI:
šiek tiek kavos (karšta)
šiek tiek grietinėlės (plakta)
20 mililitrų likerio (Vana Tallinn)
PARUOŠIMO BŪDAS:
į pašildytą taurę supilkite karštą kavą, palikdami vietos likeriui „Vana Tallinn“ ir plaktai grietinėlei. Į kavą įpilkite likerį ir gerai išmaišykite, o ant paviršiaus šaukšteliu uždėkite plaktą grietinėlę. Paviršių galima papuošti šokolado drožlėmis, cinamonu arba tirpia kava.
Sudėtyje naudojant stiprųjį likerį, nepamirškite vienos taisyklės – likerio pilama tik šiek tiek skoniui paryškinti ir įdomesniam aromatui sukurti. Beje, nedaug kas yra išbandęs šlakelį „Vana Tallinn“ įpilti į arbatą.