Gaminame baltą padažą: 20gr sviesto, 20ml.aliejaus, 60gr.miltų, 50ml pieno, viska dedame į puodą ar keptuvę ir maišome iki pieno užvirimo, gale įdedame pvz. vegetos.
Į užkepėlei skirtą indą dedame faršą, grybus, bulvių košę, pilame padažą, apibarstome svogūnų laiškais ir kepame apie 40min 180 laipsnių temperaturoje, likus 10min iki kepimo pabaigos, apibarstome sūriu!
Gaminame baltą padažą: 20gr sviesto, 20ml.aliejaus, 60gr.miltų, 50ml pieno, viska dedame į puodą ar keptuvę ir maišome iki pieno užvirimo, gale įdedame pvz. vegetos.
Į užkepėlei skirtą indą dedame faršą, grybus, bulvių košę, pilame padažą, apibarstome svogūnų laiškais ir kepame apie 40min 180 laipsnių temperaturoje, likus 10min iki kepimo pabaigos, apibarstome sūriu!