Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų (riekelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 70 gramų morkų
- 250 gramų lašišų (filė)
- šiek tiek druskos
- 100 gramų brokolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą pasūdome, pabarstome pipirais ir dedame i garų puodo pirmąjį indą.
Į antrąjį indą dedame morkas ir išskirstytą į žiedynus brokolį.
Verdame 20-25 minutes.
Išvirusią žuvį pašlakstome citrinos sultimis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų (riekelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 70 gramų morkų
- 250 gramų lašišų (filė)
- šiek tiek druskos
- 100 gramų brokolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišą pasūdome, pabarstome pipirais ir dedame i garų puodo pirmąjį indą.
Į antrąjį indą dedame morkas ir išskirstytą į žiedynus brokolį.
Verdame 20-25 minutes.
Išvirusią žuvį pašlakstome citrinos sultimis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą