Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų lešių
- šiek tiek petražolių
- 50 gramų pupų
- šiek tiek salierų
- 50 gramų žirnių (skaldyti)
- 200 gramų jautienos
- 1 vienetas kiaušinių
- 20 gramų kvietinių miltų
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 60 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pamerkti iš vakaro arba kelioms valandoms lęšius, pupas ir žirnius.
Nuplauti ir susmulkinti petražoles ir saliero lapus.
Jautieną supjaustyti maždaug 2 cm dydžio kubeliais.
Puode pašildyti aliejų, suberti žalumynus, sudėti pupas, žirnius, lęšius, mėsą ir supilti šaltą vandenį.
Valandą pavirti, tada pasūdyti ir įberti pipirų.
Dubenėlyje išplakti kiaušinį, suberti miltus, įpilti šviežiai išspaustų citrinos sulčių.
Viską gerai išmaišyti, supilti į sriubą ir pavirinti.
Vietoj jautienos galite rinktis ir avieną.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 50 gramų lešių
- šiek tiek petražolių
- 50 gramų pupų
- šiek tiek salierų
- 50 gramų žirnių (skaldyti)
- 200 gramų jautienos
- 1 vienetas kiaušinių
- 20 gramų kvietinių miltų
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 60 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pamerkti iš vakaro arba kelioms valandoms lęšius, pupas ir žirnius.
Nuplauti ir susmulkinti petražoles ir saliero lapus.
Jautieną supjaustyti maždaug 2 cm dydžio kubeliais.
Puode pašildyti aliejų, suberti žalumynus, sudėti pupas, žirnius, lęšius, mėsą ir supilti šaltą vandenį.
Valandą pavirti, tada pasūdyti ir įberti pipirų.
Dubenėlyje išplakti kiaušinį, suberti miltus, įpilti šviežiai išspaustų citrinos sulčių.
Viską gerai išmaišyti, supilti į sriubą ir pavirinti.
Vietoj jautienos galite rinktis ir avieną.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą