INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 0.5 kilogramo obuolių
- 5 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (pakelis)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sudedame į dubenį kiaušinių trynius ir išplakame juos su cukrumi bei žiupsneliu druskos.
Tuomet supilame aliejų, dedame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
Į išmaišytą tešlą atsargiai įmaišome išplaktus kiaušinių baltymus.
Supjaustome nuluptus obuolius ir sudėję į tešlą išmaišome.
Tešlą pilame į kepimo indą ir kepame apie 45 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Autorius: Dovilė
REKLAMA