Užstatyti virti sultinį iš vištų kaklelių ir prieskonių. Supjaustyti mažais kubeliais bulves, sutarkuoti morką. Galima sriubai naudoti ir pomidorus. Supjaustyti gerai nuplautas dilgėles. Nepamiršti užsidėti pirštinių, kad nesugeltų. Vištų kaklelius virti 40 min, tada sudėti morkas, po 3 min. sudėti bulves ir dar po 2 min. sumesti dilgėles. Pavirti 5 min. ir išjungti ugnį. Patiekti su šviežiais krapais ir grietine.
Autorius: Edvardas
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
6 saujos dilgėlių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
300 gramų vištienos kaklelių
4 litrai vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užstatyti virti sultinį iš vištų kaklelių ir prieskonių. Supjaustyti mažais kubeliais bulves, sutarkuoti morką. Galima sriubai naudoti ir pomidorus. Supjaustyti gerai nuplautas dilgėles. Nepamiršti užsidėti pirštinių, kad nesugeltų. Vištų kaklelius virti 40 min, tada sudėti morkas, po 3 min. sudėti bulves ir dar po 2 min. sumesti dilgėles. Pavirti 5 min. ir išjungti ugnį. Patiekti su šviežiais krapais ir grietine.