• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 6 saujos dilgėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 300 gramų vištienos kaklelių
  • 4 litrai vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užstatyti virti sultinį iš vištų kaklelių ir prieskonių.
    Supjaustyti mažais kubeliais bulves, sutarkuoti morką. Galima sriubai naudoti ir pomidorus.
    Supjaustyti gerai nuplautas dilgėles. Nepamiršti užsidėti pirštinių, kad nesugeltų.
    Vištų kaklelius virti 40 min, tada sudėti morkas, po 3 min. sudėti bulves ir dar po 2 min. sumesti dilgėles.
    Pavirti 5 min. ir išjungti ugnį.
    Patiekti su šviežiais krapais ir grietine.

Autorius: Edvardas

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 6 saujos dilgėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 300 gramų vištienos kaklelių
  • 4 litrai vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užstatyti virti sultinį iš vištų kaklelių ir prieskonių.
    Supjaustyti mažais kubeliais bulves, sutarkuoti morką. Galima sriubai naudoti ir pomidorus.
    Supjaustyti gerai nuplautas dilgėles. Nepamiršti užsidėti pirštinių, kad nesugeltų.
    Vištų kaklelius virti 40 min, tada sudėti morkas, po 3 min. sudėti bulves ir dar po 2 min. sumesti dilgėles.
    Pavirti 5 min. ir išjungti ugnį.
    Patiekti su šviežiais krapais ir grietine.

Autorius: Edvardas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų