Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 vienetai obuolių (dideli)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 200 gramų braškių (šviežios)
  • 1 vienetas želės (pakelis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 vienetai obuolių (dideli)
  • 200 gramų grietinėlės
  • 200 gramų braškių (šviežios)
  • 1 vienetas želės (pakelis)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės 1 pakelio grietinėlės standiklio.
    Obuolius perpjauname per pusę ir išskaptuojame.
    Želę paruošiame, kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilame 25 % mažiau vandens, kad želė būtų standesnė.
    Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais ir juos sudedame į obuolių vidų.
    Įpilame į obuolių vidų želės ir likusią želė supilame į mažas formeles.
    Grietinėlę išplakame su cukraus pudra, grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos.
    Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį ir papuošiame plakta grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų