Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 vienetas granatų
- 150 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 600 mililitrų vandens (verdantis (arba sultinys))
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite svogūną ir apkepinkite gilioje keptuvėje su aliejumi.
Tuomet sudėkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite apie 1 minutę.
Supilkite šviežias citrinos sultis, kaitinkite, kol išgaruos, išmaišykite ir užvirkite, supilkite palengva verdantį vandenį arba sultinį, išmaišykite ir pavirkite dar apie 2-4 min.
Tuomet įmaišykite sviestą bei grietinėlės sūrį ir pakaitinkite dar keletą min.
Prieš patiekdami sudėkite granatų sėklas, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 vienetas granatų
- 150 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 600 mililitrų vandens (verdantis (arba sultinys))
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite svogūną ir apkepinkite gilioje keptuvėje su aliejumi.
Tuomet sudėkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite apie 1 minutę.
Supilkite šviežias citrinos sultis, kaitinkite, kol išgaruos, išmaišykite ir užvirkite, supilkite palengva verdantį vandenį arba sultinį, išmaišykite ir pavirkite dar apie 2-4 min.
Tuomet įmaišykite sviestą bei grietinėlės sūrį ir pakaitinkite dar keletą min.
Prieš patiekdami sudėkite granatų sėklas, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą