Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas granatų
  • 150 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 600 mililitrų vandens (verdantis (arba sultinys))
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite svogūną ir apkepinkite gilioje keptuvėje su aliejumi.
    Tuomet sudėkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite apie 1 minutę.
    Supilkite šviežias citrinos sultis, kaitinkite, kol išgaruos, išmaišykite ir užvirkite, supilkite palengva verdantį vandenį arba sultinį, išmaišykite ir pavirkite dar apie 2-4 min.
    Tuomet įmaišykite sviestą bei grietinėlės sūrį ir pakaitinkite dar keletą min.
    Prieš patiekdami sudėkite granatų sėklas, išmaišykite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Vita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas granatų
  • 150 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 600 mililitrų vandens (verdantis (arba sultinys))
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai sūris (grietinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite svogūną ir apkepinkite gilioje keptuvėje su aliejumi.
    Tuomet sudėkite į keptuvę ryžius ir pakepinkite apie 1 minutę.
    Supilkite šviežias citrinos sultis, kaitinkite, kol išgaruos, išmaišykite ir užvirkite, supilkite palengva verdantį vandenį arba sultinį, išmaišykite ir pavirkite dar apie 2-4 min.
    Tuomet įmaišykite sviestą bei grietinėlės sūrį ir pakaitinkite dar keletą min.
    Prieš patiekdami sudėkite granatų sėklas, išmaišykite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų