Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 4 vienetai bulvių (žalios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 150 gramų paprikų (įdarui)
  • 2 vienetai svogūnų (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (įdarui, virti)
  • šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla neliptų prie rankų)
  • 150 gramų dešros (Biovela, įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (įdarui, kepti)
  • 1/4 vieneto grietinės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • 4 vienetai bulvių (žalios)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 150 gramų paprikų (įdarui)
  • 2 vienetai svogūnų (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (įdarui, virti)
  • šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla neliptų prie rankų)
  • 150 gramų dešros (Biovela, įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (įdarui, kepti)
  • 1/4 vieneto grietinės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. virtas bulves sumalkite, žalias sutarkuokite smulkia tarka. Į varškę įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę, pasūdykite, sumaišykite su bulvėmis ir įberkite miltų tiek, kad suminkius tešla neliptų prie rankų. Įdarui svogūną susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, sudėkite susmulkintą papriką, vėliausiai sudėkite mažais kubeliais smulkintą dešrą, kiaušinį, paskaninkite prieskoniais, pasūdykite, išmaišykite. Iš bulvių tešlos suformuokite paplotėlius, ant kiekvieno jų uždėkite įdaro, kraštus užspauskite, suformuokite kepsniukus, kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su pomidorų padažu.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų