• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (vidutinės, pailgokos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (virimui)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti bulves, kiekvieną apipjaustyti taip, kad gautųsi grybo forma, kepurėlę paliekant su žieve.
    Išvirti aliejuje, patiekiant prie kiekvieno įdėti kauburėlį grietinės, apibarstyti jį smulkintais žalumynais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų