Raugintų kopūstų troškinys: Edita rekomenduoja išbandyti

„Labai seniai gamintas troškinys, anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja – taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

Naudojau: raugintus kopūstus; karšto rūkymo dešreles; bulves; aštrų pomidorų padažą; grietinę; druską.

Raugintų kopūstų troškinys

Kopūstus pakišame po šalto vandens srove ir nuplauname, taip dingsta dalis rūgšties. Kopūstus užpilame vandeniu ir statome puodą ant viryklės, tuo tarpu pjaustome nuskustas bulves ir dešreles.

Keletą minučių bulves pakepiau gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėjau į suminkštėjusius kopūstus. Kai bulvės buvo link išvirimo pabaigos, sumečiau paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinau pomidorų padažu bei grietine. Galite dėti mėgstamų prieskonių, bet man apart druskos čia nieko netrūko. Nesigiriant, bet troškinys gavosi gardus.


Rašyti komentarą...
A
Ala
2021-05-03 14:17:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
toks troškinys mano labai mėgstamas, tik aš į kopūstus dedu truputį cukraus. O vietoj dešrelių labai skanu pridėti visokių "šventinių" virtos ar keptos mėsos likučių.
Atsakyti
-2

S
Skaitytoja
2021-05-03 19:54:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kopūstų nereikia nuplauti po vandeniu,neseniai kalbėjo,nes dingsta dalis vitaminų
Atsakyti
0

R
Rožė
2021-05-03 20:22:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
Na labai jau prastas tas troškinys.Trūksta patirties gaminant raugintus kopūstus.Gal geriau tokius receptus pasakokit kaimynams.
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų