Raugintų kopūstų troškinys: Edita rekomenduoja išbandyti

, Publikuota 2021.05.03 11:45

Antonas 2021-05-05 11:56:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Mano šua kai per daug už griebia, tai paskui po krūmų palieka panašią kruvele   ATSAKYTI
Rožė 2021-05-03 20:22:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Na labai jau prastas tas troškinys.Trūksta patirties gaminant raugintus kopūstus.Gal geriau tokius receptus pasakokit kaimynams.   ATSAKYTI
Skaitytoja 2021-05-03 19:54:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kopūstų nereikia nuplauti po vandeniu,neseniai kalbėjo,nes dingsta dalis vitaminų   ATSAKYTI
Ala 2021-05-03 14:17:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
toks troškinys mano labai mėgstamas, tik aš į kopūstus dedu truputį cukraus. O vietoj dešrelių labai skanu pridėti visokių "šventinių" virtos ar keptos mėsos likučių.   ATSAKYTI
Dalia 2021-05-04 12:30:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Senas mamos receptas tik ji dedavo rukytos sonines    ATSAKYTI
Gardu gardu 2021-05-03 13:05:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Kas čia per kratinys? po tokio maisto labai dujos gerai gaminasi   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų