REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Cepelinai su jaučio kepenų įdaru (nuotr. Organizatorių)

Lietuvoje cepelinai jau daugelį metų yra labai mėgiamas patiekalas, taigi TV3 laidoje „La Maistas“ atskleisti netradiciniai, ypatingi ir labai gardūs cepelinų receptai.

3

Lietuvoje cepelinai jau daugelį metų yra labai mėgiamas patiekalas, taigi TV3 laidoje „La Maistas“ atskleisti netradiciniai, ypatingi ir labai gardūs cepelinų receptai.

REKLAMA

Valgyti cepelinus mėgsta daugelis, tačiau jų gaminimas yra ne mažas iššūkis ir ne pirmą kartą juos ruošiantiems. Tačiau nuoseklus eigos vykdymas ir profesionalų patarimai padės susidoroti su šiuo iššūkiu ir pasimėgauti sočia bei gardžia cepelinų diena.  

Profesionalus virtuvės šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis gamins tikrai netradicinius cepelinus  iš saldžių bulvių (batatų) su vištienos įdaru.

„Cepelinai be padažo – ne cepelinai“, – sakys Tomas ir pademonstruos, kaip paruošti irgi netradicinį cepelinų padažą – iš sūrio ir džiovintų baravykų.

REKLAMA
REKLAMA

Cepelinai nors ir labai gardūs, bet tikrai nėra labai lengvas patiekalas, tad mėgautis jais reikėtų su saiku. „Po cepelinų neužmirškite išnešti svarstykles arba išimti baterijas iš jų“, – juokauja Tomas.

REKLAMA

 „La maistas“ žiūrovams staigmeną pateiks ir kitas laidos šefas – grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius – jis gamins cepelinus su jaučio kepenų įdaru.

Jei lieka produktų nuo cepelinų ruošimo, „galima pasigaminti paštetą arba bulvinį vėdarą“, – patarė Vylius. Dar vienas jo patarimas: kad cepelinai virsdami neišsileistų į vandenį galima įdėti vitamino C ir šaukštą krakmolo. 

Vištienos cepelinai su sūrio ir baravykų padažu

Išskirtiniai cepelinai nustebins kiekvieną puikiu skoniu ir išskirtiniu vaizdu lėkštėje. Soti ir labai gardi pietų idėja visai šeimai.

UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11375462/autoplay=0#

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų