Prisiminė seną gerą šašlykų marinatą: minkštučiais taps per 30 minučių

„Galiu paneigti mitus, kad geriems šašlykams reikia mėsą marinuoti parą. Ne, mums užteko 30 minučių ir šašlykai buvo minkšti, sultingi, kvapnūs“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės, 2 šaukštai dž. bazilikų, 2 šaukštai dž. raudonėlių, 1 šaukštelis maltų baltųjų pipirų, 1 šaukštelis druskos, 1 šaukštas dž. petražolių, 1 šaukštas maltos paprikos, 1 šaukštelis česnakinės druskos, 1 šaukštelis smulkintų dž. pomidorų.

Šašlykų marinato receptas

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome nemažais gabalais. Ištriname prieskoniais ir leidžiame pasimarinuoti apie 30 minučių.Veriame ant iešmų ir kepame.Valgėme su gaiviomis salotomis.


Rašyti komentarą...
Šašlykų meistras
2021-07-25 10:49:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
Jo receptas superinis. Koks skirtumas kokie prieskoniai, dek bet ka ir vistiek po 30 minučių tas pats bus. Dar be to mėsa pasirinkta nugarinė, kas iš tokios galėtų gamint šašlykus. Iš nugarinės gaminami ivairus kepsniai ir karbonadai, per sausa šašlykams. Būtų parašę kad įspausti citriną ar kivio, ar bent jau raudono vyno acto ir svogūnus įdėti aptraiškytus kol sultys išsiskirs tai dar patikėčiau. Per tiek laiko tik mėsa atrodys kaip isimarinavusi, bet nebus viduje jokio skonio.
Atsakyti
-10

L
Lina
2021-07-24 13:34:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
Per tiek minuciu prieskoniai neisigeria ,nesamones raso.
Atsakyti
-8

A
Apolinaras
2021-07-24 19:09:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
Viskas dziovinta!!!! Tikiuosi bent mesos nesugalvojat is kameros marinuoti?
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (12)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų