Prisiminė pamirštą šašlykų marinatą: išbandykite jau šiandien

„Pirmieji šašlykai, kuriuos išmokau raugti buvo būtent šis receptas su garstyčiomis, pomidorų padažu ir majonezu. Taip, būtent su majonezu. Paskui kažkuriam laikui šiuos šašlykus pamiršau, nes neva nelabai sveika marinuoti mėsą majoneze. Bet kai paskaičiau straipsnį žurnale, kad nieko tokio blogo tame nėra prisiminiau ir vėl užsinorėjau, taip raugtų šašlykų“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Šašlykams reikės: 3 kg sprandinės; 4 skiltelės česnako; 2 svogūnai; 1 v. š. garstyčių; 1 v. š. majonezo; 3 v. š. pomidorų padažo; Žiupsnis juodųjų pipirų; Druskos pagal skonį; 2 v. š. obuolių acto.

Sprandinę supjaustome gabalais, kuriuos būtų patogu nerti ant iešmo. Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome pusžiedžiais. Suberiame į dubenį su mėsa. Supilame pomidorų padažą, garstyčias, majonezą, actą. Suberiame pipirus. Viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti bent 6–12 val. Prieš kepant šašlykus pagardiname druska.


Rašyti komentarą...
M
Močiutė
2021-07-03 14:12:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
Negaminkite. Labai prasti blynai. Naudokite lydytą sviestą, įdekite vanilės ir miltus skieskite pasakomis. Bus puikūs blynai. Keista, kad portalas įkelia tokius primityvius receptus....
Atsakyti
-1

S
Stasys
2021-07-03 18:20:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kaip nori taip marinuojant pagal savo skonį ir patinkantį savo receptą
Atsakyti
-1

S
Senelis
2021-07-05 07:40:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
Mociut nebūkite grubi maistą reikia ruošti su meile dėl skonio be gicu
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų