Gardžios voveraitės su karštomis bulvėmis: receptu norėsis dalintis su kitais

Grybautojus jau po truputį ėmė džiuginti pirmieji grybų laimikiai miške. Todėl nieko nelaukiant dalijamės su jumis voveraičių receptu, kuris nukels jus atgal į vaikystę. 

Ingredientai: 500 gramų voveraičių; 75 gramų sviesto; 1 valgomojo šaukšto miltų; 1 svogūno; 400 mililitrų grietinėlės; druskos; pipirų; bulvių.

Iš pradžių voveraites maždaug 5 minutes apkepame 50 gramų svieste. Pagardiname pipirais. Sudedame 25 gramuose sviesto apkeptą susmulkintą svogūną ir ant nedidelės ugnies troškiname dar maždaug 10 minučių.

Po to nupilame į puodelį voveraičių skystį. Įmaišome į jį miltus bei supilame atgal į voveraites. Išmaišome bei supilame grietinėlę. Pagardiname druska bei užviriname.

Galiausiai patiekiame su virtomis bulvėmis ir skanaujame!

Šaltinis: worldrecipes.eu


Rašyti komentarą...
R
Rudmesele
2021-07-01 12:32:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai ir kvailių aišku, kad su karšto bulvė, tai negi valgysi su karštais akmenimis pririnktais iš bulvių lauko kam dar tu miltų? sviestu kas arba svoguniukai su parūkyta pakepinti šoninį e, dar galima ir kalafijoro pakepinti su sviestu
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų