REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį nežinote, ką būtų galima pagaminti šeimai? Tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė siūlo išbandyti puikią mišrainę, kuri tiks kaip užkandis ar su duonos riekele.

Pirmadienį nežinote, ką būtų galima pagaminti šeimai? Tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė siūlo išbandyti puikią mišrainę, kuri tiks kaip užkandis ar su duonos riekele.

REKLAMA

Reikės: Smulkių makaronų – 200 g; Rūkytos vištos šlaunelės – 1 vnt.; Fermentinio sūrio – 150 g; Žirnelių konservuotų – 200 g; Mėlynojo svogūno – 1 vnt.; Druskos, pipirų – pagal skonį; Krapų; Grietinės – 150 g; Majonezo – 150 g.

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, išvirtus perliekite šaltu vandeniu ir gerai nuvarvinkite. Į gilų dubenį sudėkite makaronus, supjaustytą kubeliais vištieną ir sūrį, susmulkintą svogūną, krapus, įdėkite žirnelius, įberkite druskos ir pipirų.

Užpilui sumaišykite majonezą ir grietine (ją galima pakeisti natūraliu jogurtu), užpilkite ant produktų ir viską gerai išmaišykite. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų