Minkštučiai kepti varškėčiai: išeina purūs tarsi bandelės

„Varškėčiai, tai patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Pagaminami jie labai greitai, todėl aš juos gaminu tada, kai neturiu daug laiko tupinėti virtuvėje arba kai atsibosta mėsos patiekalai. Visada gardūs, minkšti ir purūs, tarsi bandelės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 2×180 gr. varškės (9 %), 1–2 kiaušinių (1 didelio arba 2 mažų), 4–5 v.š. miltų, cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos, aliejaus arba lydyto sviesto kepimui

Visus recepte nurodytus produktus sumaišiau. Iš masės formavau apvalius varškėčius ir juos apkepiau keptuvėje iš abiejų pusių. Vietoj cukraus varškėčius galite gardinti sutrintu bananu, įdėti džiovintų vaisių.

 


Rašyti komentarą...
J
Jo
2021-05-16 14:43:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
O kas čia naujo, ar yra kas kepa kitaip
Atsakyti
-4

J
Jonas
2021-05-17 08:40:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nejaugi tokios kvailos dabar mergos? Matyt niekada nėra gaminusi valgį. Mat srebūklas... Kvailei paaiškėjo, kad tik iš varškės varškėčiai nepasidaro.. Reikia dar kažką įdėti
Atsakyti
-3

j
jura
2021-05-17 05:35:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nieko išmintingo,yra geresniu receptu kad tikrai buna minkštučiu
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (11)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų