REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai nemalonu, kai namuose perpjovus ką tik iš parduotuvės parsineštą avokadą, pamatote rudas dėmes ir suprantate, kad valgyti jis nebetinkamas.

Labai nemalonu, kai namuose perpjovus ką tik iš parduotuvės parsineštą avokadą, pamatote rudas dėmes ir suprantate, kad valgyti jis nebetinkamas.

REKLAMA

Vieną moteris išdavė patarimą, kaip kiekvieną kartą išsirinkti tobulą avokadą.

„TikTok“ vartotoja „MommyLifeSquad“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame išduoda, kad nuėmus avokado „kotelį“ galima pasakyti ar vaisius yra sunokęs.

„Išimkite kotelį. Jeigu toje vietoje pabalę – vaisius supuvęs. Jeigu rudas – jis greit supus“, – aiškino ji.

Ieškokite žalios spalvos

Jeigu norite išsirinkti tobulą avokadą, rinkitės tą, po kurio koteliu „slepiasi“ žalia spalva. „Žalia, reiškia, kad jis tobulas“, – priduria ji.

Kiti „TikTok“ vartotojai pradėjo dėkoti moteriai už šį patarimą, o vienas net pridūrė: „Oho, išmokau kažką naujo“.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš net nenutuokiau apie tai. Visada išsirinkdavau jau blogus avokadus“, – rašė kitas komentatorius.

„Aš avokadus valgau jau seniai, tačiau niekada apie tai nebuvau girdėjusi...“, – rašė dar viena vartotoja.

REKLAMA

Tačiau vienas žmogus rašė, kad būtent pašalinus „kotelį“ avokadas greit sugenda: „Tai 100 proc. tiesa, tačiau pašalinus „kotelį“ oras patenka į vaisių ir jis greit sugenda“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų