Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dalinuosi receptu, kuris yra lietuviškos virtuvės klasika, tik šiek tiek kitaip. Idėja pasidalino draugė Laura, bet konkrečiai neminėjo nei kiek ko dėti, nei kaip tiksliai daryti. Idėją pasiskolinau, bet dariau pagal savo supratimą. Tad pristatau super duper paprastą bulvinių blynų su faršu variantą“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Dalinuosi receptu, kuris yra lietuviškos virtuvės klasika, tik šiek tiek kitaip. Idėja pasidalino draugė Laura, bet konkrečiai neminėjo nei kiek ko dėti, nei kaip tiksliai daryti. Idėją pasiskolinau, bet dariau pagal savo supratimą. Tad pristatau super duper paprastą bulvinių blynų su faršu variantą“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 5 didelės bulvės, 2 svogūnai, 300 g maltos mėsos (naudojau kiaulienos), 1 kiaušinis, pagal skonį druskos, pagal skonį maltų pipirų, aliejaus kepimui.

Bulves nulupkite ir kartu su svogūnais sutarkuokite su smulkia tarka. Lengvai nuspauskite. Maltą mėsą sausoje keptuvėje apkepinkite lengvai.

Į tarkių masę sudėkite kepintą mėsą, muškite kiaušinius, pagardinkite druska bei pipirais. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir formuokite blynus. Kepkite, kol blynai iškepa. Valgykite su grietine.

 

ar iš dangaus šios receptų rašytojos iškritę.Bulvinius blynus kepa gal jau 300 metų,o va,atsiranda tokių,kurios pirmą kartą išgirsta,ir dar receptą parašo.Nagi bus sužavėta visa žmonija,nes pirmą kartą sužinos,kad yra tokia Odeta,kuri bulvinių blynų receptą žmonijai parašė.
Isnaujo isradinejam dviratį
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų