Rašyti komentarą...
Bulvės žalios skutamos o virtos lupamos
Oho, pizdec belekoks receptas. Bulvės ir svogūnai. Wow. Net nežinojau, kad taip galima. Tu nuostabi Odeta. Išdavei paslaptį kaip gaminti blynus.
@Jonas Dievaž iš kur iškritai kadnežinai į bulvinius blynus nuo seno dedami svogūnai
Isnaujo isradinejam dviratį
ar iš dangaus šios receptų rašytojos iškritę.Bulvinius blynus kepa gal jau 300 metų,o va,atsiranda tokių,kurios pirmą kartą išgirsta,ir dar receptą parašo.Nagi bus sužavėta visa žmonija,nes pirmą kartą sužinos,kad yra tokia Odeta,kuri bulvinių blynų receptą žmonijai parašė.
@cha cha cha Tu debile esi
@Robis Dusk kiauras esi
@cha cha cha Kas jus stebina. Ji tą receptą skiria jaunoms šeimininkėms. Puiku. Aš nesu jauna šeimininkė, bet dar nežinojau, kad tiesiog į tarkę deda pakepintą faršą. Žinojau kažką panašaus, nors nedariau. Ten į keptuvę dedamas šaukštas tarkės, ant viršaus faršas ir vėl tarsi "užklojama" tarke. Panašu, bet kitaip. Abu variantai skanu, bet labai daug kalorijų!!!
Užkniso visi portalai su superiniais blynais ir kugeliais.Ką čia dar galima išrast ?
Į viršų