REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasaros sezonas daugeliui neatsiejamas nuo kepimo lauke. Ne išimtis ir TV3 televizijos sinoptikas Naglis Šulija, kuris laidoje „Lidl grilio talentai“ pasidalino savo vištienos sparnelių marinato receptu.

Vasaros sezonas daugeliui neatsiejamas nuo kepimo lauke. Ne išimtis ir TV3 televizijos sinoptikas Naglis Šulija, kuris laidoje „Lidl grilio talentai“ pasidalino savo vištienos sparnelių marinato receptu.

REKLAMA

N. Šulija pasakojo, kad šis receptas labai mėgstamas jo šeimos narių.

„Mano šeimoje jis išbandytas ne kartą ir yra labai mylimas, gerbiamas. Mes su dukra ypatingai jį mėgstame“, – pasakojo sinoptikas. 

Šiam receptui jums reikės:

500 g vištienos sparnelių                    

2 vnt. cukinijų             

sezamų sėklų               

alyvuogių aliejaus                   

REKLAMA
REKLAMA

Marinatui:

sojų padažo                 

medaus                        

REKLAMA

česnako                       

1 citrinos                     

1 imbiero                     

kumino                        

REKLAMA
REKLAMA

saldžiosios paprikos miltelių              

moliūgų aliejaus

Ruošdami sparnelių marinatą pilame sojos padažą, medų, saldžiosios paprikos miltelius, kuminą. Beriame smulkintą česnaką ir imbiero šaknį, gerai išmaišome ir įpilame moliūgų aliejaus. 

Sparneliams leidžiame įsigerti martinato ir pasiruošiame kepimui. 

Tuo tarpu, supjaustome cukiniją griežinėliais, beriame įvairių žolelių ir apipilame alyvuogių aliejumi. Leidžiame kelias akimirkas pastovėti. 

Sparnelius kepame ant grilio arba grotelių, kartu apkepame ir cukinijos griežinėlius. Pabarstome sezamo sėklomis.

Galutinį patiekalo rezultatą galite išvysti reportaže, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Lidl grilio talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų