Kotletai su pievagrybiais: pigu, greita ir be galo skanu

„Norite skanių kotletų? Tuomet gaminkite juos su pievagrybiais. Ir visai nesvarbu gaminsite juos iš kiaulienos, vištienos ar kitos maltos mėsos“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 0,4 kg maltos kiaulienos faršo, 5 pievagrybių, 1–2 svogūnų, 1 kiaušinio, prieskonių maltai mėsai, pipirų ir druskos, džiūvėsėlių , sviesto, aliejaus kepimui. 

Keptuvėje su sviestu ir šlekeliu aliejaus pakepinau mažais gabaliukais pjaustytus pievagrybius ir svogūnus, galite pakepinti kartu ir tarkuotą morką. Į maltą mėsą sudėjau apkeptus pievagrybius, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais.

Iš paruoštos masės formavau kotletus, juos apvoliojau džiūvėsėliuose ir iškepiau keptuvėje su su šlakeliu aliejaus. Prie šių kotletų tiks bet koks garnyras pagal jūsų skonį, o aš pasirinkau bulvių košę su šviežiomis salotomis.


Rašyti komentarą...
S
Senele
2021-04-13 14:14:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ponia, su slakeliu aliejaus kotletu neiskepsi ,o apkepsi.
Atsakyti
-9

S
Senele
2021-04-13 14:14:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ponia, su slakeliu aliejaus kotletu neiskepsi ,o apkepsi.
Atsakyti
-9

A
Anūkėlė
2021-04-15 10:12:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
Jei keptuvė gera, tai galima... Nebūtina virti riebaluose
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (8)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų