Greita ir skani saldžiarūgštė vištiena pagal Editą: sužavės visą šeimą

„Apie receptą galiu pasakyti tik tiek, kad tai be proto skanus, greitai pagaminamas patiekalas. Sužavėjo mane tai, kad orkaitėje keptos saldžiarūgštės vištienos dar nebuvau valgiusi“, – sako tinklaraštininkė Edita.

Reikės3 vištienos krūtinėlės puselių, 1 stiklinės bulvių krakmolo arba kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.

Padažui: 6 v. š. medaus, 4 v.š. pomidorų padažo, 3 v.š. cukraus, 2 v.š. balto vyno acto, 3 v.š. sojos padažo, 1/2 a.š. druskos, 1 a.š. česnako granulių, 1 v.š. šalto vandens.

Dubenyje sumaišykite visus padažo ingredientus. Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Sudėkite vištieną į sandarų maišelį, supilkite bulvių krakmolą ir gerai sukratykite, kad vištiena pasidengtu krakmolu.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dalimis apkepkite vištieną, kad šiek tiek apskrustu. Iškeptą vištieną sudėkite į dubenį su padažu ir išmaišykite, kad gabaliukai pasidengtu padažu.

Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir sudėkite vištieną. skardą dėkite į orkaitę ir kepkite 190 C. orkaitėje apie 20 min. Tiekite su virtais ryžiais.

Šaltinis: Samčio užrašai 


Rašyti komentarą...
K
KAUNIETĖ
2021-09-16 20:34:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
6 VAL.Š. MEDAUS 3 VALG. Š. CUKRAUS TAI SAVAITINĖ DOZĖ CUKRAUS
Atsakyti
-1

R
Rima
2021-09-17 13:50:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
Šis receptas jokia naujiena .Taip seniai kepu vištienos sparnelius,mėgsta vaikai.
Atsakyti
0

I
In
2021-09-16 23:24:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
@KAUNIETĖ Ir kas jums netinka?
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų