Atrado skaniausių Kijevo kotletų receptą: neišbandyti būtų nuodėmė

„Nors daugelis Kijevo kotletus gamina iš vištienos krūtinėlių, bet patikėkite, kad malta kalakutiena irgi puikus pasirinkimas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 0.5 kg maltos kalakutienos, 1 kiaušinio, maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, sviesto, krapų, druskos, kiaušinių, miltų, džiūvėsėlių.

Gaminimo eiga:

Sviestą pagardinau smulkintais krapais, druska ir susukusi į dešrelę padėjau į šaldiklį 10–15 min. (sviestas bus naudojamas įdarui). Maltą kalakutieną pagardinau prieskoniais, druska, įmušiau kiaušinį ir išmaišiau. Į maždaug saują mėsos įdėjau gabaliuką sviesto ir suformavau pailgus kotletus.

Paruoštus kotletus apvoliojau miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose, paskui vėl kiaušinio plakinyje ir dar kartą džiūvėsėliuose. Į puodą, su įkaitintu aliejumi, sudėjau kotletus ir juos kepiau ~ 12–15 min.

 


Rašyti komentarą...
J
Juna
2021-09-15 11:52:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ir kas čia naujo. Juokdariai
Atsakyti
0

V
ViKis
2021-09-15 19:15:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai nėra Kijevo kotletai, jie yra...kalakutienos maltiniai su įdaru!
Atsakyti
0

L
Ligita
2021-09-15 12:19:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Vos ne didesnis atradimas, kai Kolumbas JAV atrado
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų