REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nors daugelis Kijevo kotletus gamina iš vištienos krūtinėlių, bet patikėkite, kad malta kalakutiena irgi puikus pasirinkimas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Nors daugelis Kijevo kotletus gamina iš vištienos krūtinėlių, bet patikėkite, kad malta kalakutiena irgi puikus pasirinkimas“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0.5 kg maltos kalakutienos, 1 kiaušinio, maltos mėsos prieskonių, pipirų ir druskos, sviesto, krapų, druskos, kiaušinių, miltų, džiūvėsėlių.

Gaminimo eiga:

Sviestą pagardinau smulkintais krapais, druska ir susukusi į dešrelę padėjau į šaldiklį 10–15 min. (sviestas bus naudojamas įdarui). Maltą kalakutieną pagardinau prieskoniais, druska, įmušiau kiaušinį ir išmaišiau. Į maždaug saują mėsos įdėjau gabaliuką sviesto ir suformavau pailgus kotletus.

Paruoštus kotletus apvoliojau miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose, paskui vėl kiaušinio plakinyje ir dar kartą džiūvėsėliuose. Į puodą, su įkaitintu aliejumi, sudėjau kotletus ir juos kepiau ~ 12–15 min.

 

Vos ne didesnis atradimas, kai Kolumbas JAV atrado
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų