Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota

„Ši mišrainė buvo ruošiama vyrui į darbą, bet ji puikiai tinka ir vaišių stalui“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Ši mišrainė buvo ruošiama vyrui į darbą, bet ji puikiai tinka ir vaišių stalui“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Mišrainės ingredientai: 150 gr konservuoto tuno, 4 kiaušiniai, 2 šaukštai majonezo, 1 poras, 1 šaukštas smulkintų krapų, 1 žiupsnelis druskos, 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.

Tuną sugnaibykite šakute iki nedidelių gabaliukų. Kiaušinius susmulkinkite gabaliukais nedideliais ir sudėkite į dubenį su tunu. Porą supjaustykite pusžiedžiais. Dėkite į dubenį. Suberkite smulkintus krapus, berkite druską, pipirus ir dėkite majonezą. Gerai išmaišykite. Valgykite su mėgstama duona ar trapučiais.

Gairės:

Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (14)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų