Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ši mišrainė buvo ruošiama vyrui į darbą, bet ji puikiai tinka ir vaišių stalui“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Ši mišrainė buvo ruošiama vyrui į darbą, bet ji puikiai tinka ir vaišių stalui“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Mišrainės ingredientai: 150 gr konservuoto tuno, 4 kiaušiniai, 2 šaukštai majonezo, 1 poras, 1 šaukštas smulkintų krapų, 1 žiupsnelis druskos, 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.

Tuną sugnaibykite šakute iki nedidelių gabaliukų. Kiaušinius susmulkinkite gabaliukais nedideliais ir sudėkite į dubenį su tunu. Porą supjaustykite pusžiedžiais. Dėkite į dubenį. Suberkite smulkintus krapus, berkite druską, pipirus ir dėkite majonezą. Gerai išmaišykite. Valgykite su mėgstama duona ar trapučiais.

Porai, kad vyras darbe smirdėtų. Pas kitą toks neišeis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų