Gardi kopūstų mišrainė pagal Editą: puikiai tiks prie visų mėsos patiekalų

„Labai skani mišrainė, išbandyta ne kartą. Ji puikiai tinka prie visų mėsos patiekalų, todėl nedvejodami galite gaminti“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

Mišrainei reikės: 2,5 kg kopūstų; 0,5 g raudonosios paprikos; 0,5 kg morkų; 0,5 kg svogūnų; 100-150 g cukraus; 200 ml aliejaus; 200 ml 9 proc. acto; 1,5 v.š. druskos.

Kopūstus supjaustykite peiliu arba specialia pjaustykle, morkas sutarkuokite, papriką - griežinėliais, svogūną – pusžiedžiais. Viską sudėkite į didelį puodą, supilkite cukrų, aliejų, actą, druską ir rankomis viską gerai sumaigykite, kad suminkštėtų kopūstai ir atsirastų sultys.

Mišrainę dėkite į iškaitintus stiklainius labai gerai pagrūsdami, kad neliktų oro tarpų ir užsukite dangteliais. Laikykite šaldytuve arba vėsioje vietoje.


Rašyti komentarą...
A
Agota
2021-01-26 12:00:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
Labai skanu,bet žinoma daugiau 40 metų. Ne veltui sakoma, nauja tai, kas užmiršta sena.
Atsakyti
0

V
Valgytoja
2021-01-25 20:59:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
Salotos Nr.1 mano šeimoje
Atsakyti
0

A
Aldona
2021-01-25 22:04:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
Skanu
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų