Audronė pasidalijo skaniausių salotų receptu: tiks prie mėsos ar su duonos riekele

„Pagaminau vasariškai gaivių, gardžių, sveikuoliškų salotų su rūgštinėmis, kurios labai tinka valgyti esant tokiems karštiems orams. Prie salotų, ant „smūgio“ išsikepi kiaušinių ar vištienos ir štai jau patiekalas pagamintas. Paprasta, greita ir skanu“, - sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: salotų lapų arba gūžinių salotų, rūgštynių, saliero stiebų, svogūno laiškų, krapų, šviežio agurko, ridikėlių, druskos ir pipirų (pagal skonį), natūralaus jogurto

Salotų gaminimas

Visus recepte išvardintus produktus supjausčiau, pagardinau pipirais, druska ir sumaišiau su natūraliu jogurtu. Viskas. Salotos pagamintos.

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų