Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Avokadai pastaruoju metu mano virtuvėje karaliauja dažnai ir dažniausiai jį naudoju mišrainėms. Šįsyk pagaminau avokado mišrainę su tunu“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Avokadai pastaruoju metu mano virtuvėje karaliauja dažnai ir dažniausiai jį naudoju mišrainėms. Šįsyk pagaminau avokado mišrainę su tunu“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: avokado, tuno (savo sultyse), šviežio agurko, raudono svogūno, prieskoninių žolelių, citrinos sulčių, pipirų ir druskos, alyvuogių aliejaus.

Avokado ir tuno mišrainė 

Avokadą ir agurkus supjausčiau nedideliais gabaliukais. Svogūną susmulkinau. Dubenyje sumaišiau tuną su daržovėmis, pagardinau prieskoniais. Mišrainę pagardinau citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir išmaišiau. Ant mišrainės užbarsčiau raudonųjų serbentų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų