Atskleidė skaniausios keptos duonos receptą: „Dabar kepsiu tik taip“

„Visada kepdavau aliejuje keptuvėje, bet vakar pamačiau įrašą ir aišku šiandien jau bandžiau. 10 balų, patiko labai, dabar taip tik ir kepsiu!“, – sako tinklaraštininkė.

Reikės450 g juodos duonos; 100 g kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto); 75 g lydyto sūrio; 3 valg. šaukštų majonezo; 6 skiltelių česnako; aliejaus; druskos.

Nuo duonos nupjaustome plutas, supjaustome vienodo dydžio juostelėmis. Išdėliojame jas kepimo popieriumi išklotoje skardoje, apipurškiame aliejumi.

Kepame iki 200 ⁰C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. (po 10 min. pavartome duonos juosteles).

Iškepusią duoną pabarstome druska ir įtriname česnaku.Užtepėlei sumaišome lydytą sūrį su majonezu ir išspaustomis 3 skiltelėmis česnako. Imame po gabalėlį duonos, vieną pusę merkiame į padažą, tada pavoliojame smulkintame sūryje ir dedame į lėkštę.

Šaltinis: Baltoje lėkštėje


Rašyti komentarą...
T
Tai gal
2021-06-27 16:30:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Dedam ne į lėkštę, o į burną:)
Atsakyti
0

A
Apolonija
2021-06-26 16:29:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
SKANU,bet ar sveika,majonezu gadinti duonelę?
Atsakyti
-2

Z
Zita
2021-06-28 17:06:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
kad nereiktų kiekvieno gabalelio įtrinti,reikia iškeptą duoną sudeti i dubenį su dangčiu,apibarstyti druska ir išspaustą čednaką sudeti ir sukratyti keletą kartų,greitai ir l.gerai getiau kuomet buna duona dar šilta
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų