Atskleidė skaniausios keptos duonos receptą: „Dabar kepsiu tik taip“

, Publikuota 2021.06.26 12:00

Zita 2021-06-28 17:06:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
kad nereiktų kiekvieno gabalelio įtrinti,reikia iškeptą duoną sudeti i dubenį su dangčiu,apibarstyti druska ir išspaustą čednaką sudeti ir sukratyti keletą kartų,greitai ir l.gerai getiau kuomet buna duona dar šilta   ATSAKYTI
Tai gal 2021-06-27 16:30:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dedam ne į lėkštę, o į burną:)    ATSAKYTI
Apolonija 2021-06-26 16:29:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
SKANU,bet ar sveika,majonezu gadinti duonelę?    ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų