• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šios salotos – mano vasaros topas! Ypač gaivios, lengvos ir labai gardžios“, – sako tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė.

„Šios salotos – mano vasaros topas! Ypač gaivios, lengvos ir labai gardžios“, – sako tinklaraščio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė.

REKLAMA

Reikės: Saldaus ir sultingo arbūzo 300400 g; Ilgavaisio agurko 1 vnt.; Fetos sūrio 150 g; Kedro riešutų arba saulėgrąžų 23 valg. šaukštai; Mėtų lapelių.

Padažui reikės: Alyvuogių aliejaus 50 ml; Balto vyno acto arba citrinos sulčių 2 valg.šaukštai; Vandens 1 valg.šaukštas; Skysto medaus 2 valg. šaukštai; Dižono garstyčių 1 arb.šaukštelis; Druskos 0,5 arb.šaukštelis; Granuliuoto česnako 1/2 arb.šaukštelio.

Į lėkštę dėkite kubeliais supjaustytą arbūzą, nuluptą ir kubeliais supjaustytą agurką, kubeliais supjaustytą fetos sūrį, užberkite paskrudintų kedro riešutų, išdėliokite mėtų lapelius.

Paruoškite padažą: visus padažo ingredientus sumaišykite, gerai atvėsinkite padažą šaldytuve ir prieš patiekdami apliekite juo salotas. Jei padažo išeis daugiau, tai ne bėda įdėkite jį į šaldytuvą ir galėsite jį panaudoti kitoms salotoms, nes jis tinka visoms. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų